Tasakatot harjakatoiksi

Kattoremontti - Tasakatot harjakatoiksi

Tasakattoisten talojen muuttaminen harjakattoisiksi on nykyään yleistä, sillä monet tasakattoiset rakennukset alkavat olla kattoremontti iässä, jolloin muutoksen tekeminen kattoon voi olla perusteltua.

Usein haaveet harjakattoon vaihtamisesta alkavat joko tasakaton aiheuttamista ongelmista tai puhtaasti halusta saada lisää tilaa. Lisäksi harjakattoa pidetään myös usein ulkonäöllisesti parempana ratkaisuna kuin huomaamatonta tasakattoa.

Tasakattojen kulta-aikaa oli etenkin 1970-luku, jonka aikaiset rakennusratkaisut eivät enää usein täytä tämän päivän vaatimuksia. Erityisesti rakennusvirheet, kuten aluskatteen puuttuminen, vesikatteen alapuolisten osien tuuletuksen ongelmat ja lämmöneristeiden ohuus ovat tyypillisiä ongelmia tasakattoisille rakennuksille.

Harjakatolla on useita etuja verrattuna tasakattoon etenkin veden- ja lumen suhteen. Kuitenkin paras tapa hyötyä tasakaton vaihtamisesta harjakattoon on rakentaa ylös lisätilaa, jolloin on mahdollista jopa hyötyä rahallisesti kattoremontin teettämisestä.

JiPS-mainos Webtalo | Internet sivut, kotisivut, verkkosivut, web-sivut - Sivuston huollot ja ylläpito