Kattokumppani Peimet Oy

Kattokumppani Sastamala Peimet Oy - Kattoremontti, kattoremontit, tiilikatto, tiilikatot, peltikatto, peltikatot

Kattokumppani - Peimet Oy

Peimet Oy, tuttavallisemmin kattokumppani, on Sastamalalainen katto- ja julkisivupalveluita tarjoava yritys, joka on perustettu vuonna 1995. Toimimme Pirkanmaan, Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella.

Teemme pääasiassa uusien sekä vanhojen kattojen kokonaisvaltaisia kattoremontteja. Kokemusta meillä on niin pientalo- kuin kerrostalorakentamista. Pystymme toteuttamaan isot ja hankalatkin työt.

Kattokumppanin avulla unelmien katto

Panostamme työn laatuun ja tehokkuuteen pienyrityksen tunnollisuudella, oli kyse sitten pientalojen tai taloyhtiöiden kattoremontista. Tarjoamme aina mielellämme koko paketin avaimet käteen -periaatteella, täydellisenä pakettina: puutyöt, kattopellit, sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet sekä asennus. Kattokumppanin kautta voitte tilata myös vain tarvikkeet kattoremonttiin. Työllämme on aina 5 vuoden takuu.

Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt, yritykset sekä taloyhtiöt. Asiakas on meille aina kaikki kaikessa. Jokainen katto on erilainen, niin kuin on asiakaskin. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvää ja luotettavaa palvelua, varmalla ammattitaidolla.

Käytämme laadukkaita tarvikkeita ja ammattimaisia tuotteita yhteistyökumppaneinamme tunnettuja tavarantoimittajia. Teemme myös kokonaisratkaisut kestävään julkisivuun tuuletusuritetuilla Raketerm-tiiliverhous elementeillä.

Yhteistökumppanina kattoremonteissa meillä on Sastamalassa sijaitseva Finnpelti Oy. Finnpelti toimittaa kaikki ammattilaisten kattopellit sekä kattoturvatuotteet.

JiPS-mainos Webtalo | Internet sivut, kotisivut, verkkosivut, web-sivut - Sivuston huollot ja ylläpito