Ulkovuorauselementit

Ulkovuorauselementit

Raketerm kevyt ja luja ulkovuorauselementti sopii käytännössä kaikkien ulkoseinärakenteiden pinnoitteeksi niin korjaustöissä kuin uudisrakentamisessakin. Elementin ulkopinta muodostuu laastilla saumatuista kestävistä kivilaatoista, elementin eristyskerroksen täyteaineena on polystyreenivaahto ja takapinnassa on jäykkyyden lisäämiseksi lasikuituverkko. Elementtien välinen ponttisauma takaa pinnoitteen kosteuden- ja tuulenkestävyyden.

Tuote on paloturvallinen, hajuton ja myrkytön, se ei vety eikä homehdu eikä siitä haihdu ympäristöön vahingollisia kaasuja. VTT on laatinut julkisivujärjestelmälle Eurooppalaisen teknisen hyväksynnän ETA-08/0306 ja se on CE-merkitty. Tutkittu ja testattu Raketerm-julkisivu on helppohoitoinen, mekaanisesti luja kivipinta, joka on yhtä aikaa lämmöneriste ja tuulensuoja.

Tarvittaessa pinta voidaan pestä painepesurilla ja kemikaaleilla. Käytännössä julkisivu ei tarvitse huoltoa eikä se aiheuta käyttökuluja. Palonkestävyyden ohella tuotekehityksellä on saavutettu erittäin tärkeä kosteustekninen ominaisuus. Raketerm ratkaisu mahdollistaa lämmöneristyskyvyllään perinteiseen tuuletusratkaisuun verrattuna vastaavan ulkovaipan paksuudesta jopa 5 cm säästön.

Varastomallit

Lisätietoja Raketerm -elementeistä:

 

JiPS-mainos Webtalo | Internet sivut, kotisivut, verkkosivut, web-sivut - Sivuston huollot ja ylläpito