Ulkovuorauselementit

Julkisivujen tiiliverhous - Ulkovuorauselementit

Nopeasti uutta näyttävää seinäpintaa

Julkisivuremonteissa edustamme Suomessa Raketerm tiiliverhouselementtejä. Se on ihanteellinen ratkaisu puu-, tiili- ja elementtitalojen julkisivujen uudistamiseksi ja ulkopuoliseksi lämmöneristykseksi. Raketerm ”Three in one” on yhtä aikaa kivipinnoite, lämpöeriste ja tuulen suoja. Tuote on valmistettu yhteistyössä Tallinnan teknisen yliopiston ja Tampereen teknillisen yliopiston kanssa.

Peimetin maahantuoma ja jälleenmyymä Raketerm -ulkovuorauselementti sopii käytännössä kaikkien ulkoseinärakenteiden pinnoitteeksi niin korjaustöissä kuin uudisrakentamisessakin. Elementin ulkopinta muodostuu saksalaisista klinkkerilaatoista, jolloin seinä muistuttaa erehdyttävästi puhtaaksi muurattua seinäpintaa. Erityiskohteissa voidaan käyttää myös luonnonkivilaattoja.

Pinnoitettavaa seinää tai sokkelia ei erikseen valmistella vaan tehdasvalmisteinen elementti ruuvataan erityiskiinnikkeillä tai tulpilla joko kevytrakenteiseen alusrunkoon tai suoraan seinään tuuletusraoilla tai ilman.

Tarvittaessa lämpöeristystä parannetaan laittamalla tuotteen alle mineraalivilla-, polystyreeni- tai polyuretaanilevy. Asennus sujuu helposti ja nopeasti ympäri vuoden. Raketerm-julkisivujärjestelmään kuuluvat myös kulma- ja karmielementit, joilla eri julkisivujen pinnat liitetään yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Tutustu tarkemmin Raketerm -ulkovuorauselementteihin

Ulkovuorauselementit

JiPS-mainos Webtalo | Internet sivut, kotisivut, verkkosivut, web-sivut - Sivuston huollot ja ylläpito