Hinta

Kattoremontin/vesikattoremontin hinta

Kattoremontin hinta

Kattoremontti prosessin aloitus

Kattoremontin hinta koostuu monesta tekijästä. Prosessi alkaa siitä, kun asiakas vasta harkitsee kattoremontin tarvetta.

Asiakas vertaa mm.netistä kattoremontin tekijöitä tai kysyy suosituksia tutuilta, joille on jo tehty vesikattosaneeraus.  Seuraavaksi asiakas pyytää tarjouksen eri tekijöiltä, mm. Kattokumppanilta, joka toimii laajalla alueella mm. Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa.

Mitä asiakas haluaa?

Kun Kattokumppani Peimet vastaanottaa tarjouspyynnön, asiantuntijamme tulee aina paikanpäälle asiakkaan luo ja kuuntelee asiakkaan tarpeet kattoremonttiin liittyen.  Joskus asiakas haluaa jatkaa räystäitä ja tehdä uudet räystäänaluslaudoitukset tai kokonaan muuttaa katon muotoa esim. tasakatosta harjakatoksi. Vesikattoremontti vaatii yleensä myös vanhan rakenteen oikaisun, jotta uusi kate saadaan tiiviiksi ja siistiksi.

Katosta otetaan mitat ja tarkistetaan alusrakenteiden kunto. Kun katon kunnontarkistus on tehty ja katon neliöt mitattu, selvitetään asiakkaan kanssa korjaustarpeet/vesikattotarjouksen sisältö sekä asiakkaan muut toiveet uudelle katolle.

Jos asiakas ei ole vielä päättänyt uuden vesikatteen mallia ja katemateriaalia, vertaamme yhdessä eri vaihtoehtoja soveltuen juuri asiakkaan kohteeseen. Mahdollisesti asiakkaan toivomaa vesikatetta ei voi käytännön syistä kohteeseen asentaa, esim. tiilikuviollista peltiä jos katon kaato on liian loiva. Asiantuntijamme avustuksella rajoitukset selvitetään ja valitaan kohteeseen paras mahdollinen kateprofiili. Kun katemateriaali ja malli on päätetty, määritetään kattoturvatuotteiden tarpeet kuten lumiesteet, kattosillat, lapetikkaat ja seinätikkaat. Lain mukaan nuohoojalla tulee olla turvallinen kulku piipulle.

Mitkä tekniset asiat vaikuttavat kattoremonttiin?

Ylensä jokaisen omakotitalon katolla on vähintään yksi piippu ja yksi tai kaksi läpivientiä. Jos katolla ei läpivientejä ole lainkaan, on selvitettävä viemärituuletuksen sijainti.  Jos viemärin tuuletus on välikatolla eikä sitä ole johdettu katosta ulos, se on saattanut aiheuttaa kosteusvaurioita yläpohjan eristeisiin ja rakenteisiin. Tämä vaatii ehdottomasti korjaustyöt. Piipun pellit ja läpiviennit uusitaan aina kattoremontin yhteydessä. Vesikourut ja alastulot vaihdetaan tarvittaessa uusiin kattoremontin yhteydessä. Useimmiten myös otsalaudat vaihdetaan, jolloin kohteessa tarvitaan puu- ja maalaustöitä.

Kattoremontin hinta muodostuu seuraavista tekijöistä:

  • Vanhan katteen purku
  • Oikomistarpeet, laudoitukset
  • Uusi katemateriaali
  • Läpivientien ja piipunpeltien määrä
  • Kattoturvatuotteet
  • Sadevesijärjestelmä
  • Asennustyöt
  • Erikoistarpeet

 

Pyydä tarjous kattoremontista

JiPS-mainos Webtalo | Internet sivut, kotisivut, verkkosivut, web-sivut - Sivuston huollot ja ylläpito